Засідання «Школи молодого вчителя», яке було проведене у формі методичного вогника «Знайомство». Традицію проведення таких методичних вогників-посвят для молодих вчителів започаткувала директор школи Ольга Миколаївна. Саме вона провела це засідання у формі відвертої розмови про труднощі та переваги перших кроків на освітянській ниві. Керівник закладу звернулась до кожного педагога-початківця з теплими словами підтримки та педагогічних порад. У свою чергу вчителі поділилися з присутніми наставниками своїми першими спостереженнями та враженнями від спілкування з дітьми. Вчителі перших класів Катерина Анатоліївна Зайцева та Сніжана Олександрівна Братська показали своїм колегам декілька цікавих форм роботи, які вони застосовують в роботі з дітьми.

Заступник директора школи з навчально-виховної роботи  Наталія Володимирівна Шептицька оголосила про початок циклу занять: «Сучасний урок: проблеми, пошуки, знахідки, перспективи. Як зробити  його  джерелом якісної   і творчої  праці  учнів». Ця тема й стала домашнім завданням для вчителів-початківців, яке вони будуть виконувати разом із досвідченими вчителями-наставниками.

Молоді вчителі школи подякували Ользі Миколаївні за проведені для них змістовні майстер-класи, за цікавий обмін досвідом та турботливе ставлення.