З 29 січня по 2 лютого у школі пройшов надзвичайно цікавий тиждень трудового навчання, образотворчого мистецтва та музики.
А почалося все зі шкільної лінійки, на якій вчителі Кудак Тетяна Олексіївна та Блатова Тетяна Михайлівна разом з дітьми урочисто відкрили цей тиждень.

У холі школи всі охочі мали можливість помилуватися виставкою робіт на тему: “Абетка мистецтва”, яку організувала Кудак Тетяна Олексіївна разом зі своїм 5-Б класом. Незвичайний урок образотворчого мистецтва провела з 6-Б класом Блатова Тетяна Михайлівна, на якому учні вчилися малювати, використовуючи різні техніки.

Під назвою “А над цвітом вишивка цвіте!” пройшло родинне свято для учнів 5-Б та 10 класів, на якому панувала родинна, тепла атмосфера. Організаторами свята стали Кудак Тетяна Олексіївна та Кудак Андрій Іванович. Учні співали, декламували вірші, танцювали. Батьки з гордістю та захопленням дивилися на своїх дітей.

Наприкінці тижня, на перервах, Загуменний Олексій Вікторович організував для всіх бажаючих караоке. Діти з захопленням співали найвідоміші пісні. Їм було дуже цікаво.

Всім сподобався цей тиждень.