26 січня 2017 року в «Школу-родину» на засідання піклувальної ради зібрались члени педколективу, представники громадськості та учнівського самоврядування. Зустріч членів піклувальної ради відбулася неформально, за чашкою чаю.

Відкрила засідання директор школи, депутат Херсонської міської ради Ольга Миколаївна Маренчук. Вона поздоровила голову піклувальної ради, депутата районної у місті Херсоні ради Віталія Вікторовича Гузенка з нещодавно отриманою державною нагородою (орден ІІІ ступеня «За заслуги») та відзначила, що Віталій Вікторович докладає багато зусиль для підтримки обдарованих учнів школи та зміцнення її матеріально-технічної бази. У своєму виступі Ольга Миколаївна розповіла про позитивні здобутки школи у І семестрі 2016-2017 навчального року та проблеми, які потрібно вирішити. Зокрема, треба залучати більше вихованців дитсадка №68 до занять школи раннього розвитку «Дошколярик», які на високому рівні проводять вчителі «Школи-родини».

Ольга Миколаївна представила присутнім голову Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України Чулкову Людмилу Михайлівну. Під оплески присутніх Людмила Михайлівна передала матері учениці школи, дитині-інваліду Жадан Вікторії подарунки та інвалідну коляску, на яку вже декілька років очікує родина.

Підсумки навчально-виховної роботи за І семестр підвела заступник директора школи Зоя Василівна Бутенко. Про рівень забезпечення дітей харчуванням доповіла заступник директора Наталія Володимирівна Шептицька. Зі звітом про використання батьківських коштів виступила Катерина Андріївна Паєвська. Про аспекти створення у закладі комфортних умов для кожного учня розповіла психолог школи Тетяна Михайлівна Блатова.

У своїх виступах депутати районної у місті Херсоні ради Віталій Вікторович Гузенко та Надія Іванівна Римар, завідувач дитсадка №68 Світлана Дмитрівна Бойко зазначили, що зусиллями директора школи Ольги Миколаївни Маренчук та колективу закладу проведено відчутну роботу по зміцненню матеріально – технічної бази школи та впровадженню цікавих інновацій у навчально-виховний процес. Присутні обговорили також шляхи вирішення проблемних питань. Заступник директора школи Людмила Анатоліївна Бєлічкова проінформувала присутніх про роботу зі здібними учнями та запропонувала створити заохочувальний фонд для підтримки юних обдарувань.