The gallery was not found!

Весняне сонечко зігріває землю. Крізь торішнє опале листя пробивається зелена травичка. А в небі кричать зграї птахів, які повертаються з далеких країн. Вони перезимували в теплих краях та поспішають на батьківщину, до нас. Їм є куди повертатись, бо на них чекають чудові шпаківні, які виготовили для них учні та батьки школи-родини №39.

З ініціативи директора школи та вчителів біології у закладі відбулася екологічна акція «Птахи – наші друзі». Найбільшу кількість шпаківень виготовили учні початкових класів, а саме, учні 2-А класу (кл. кер. Золотий О. А.). Були представлені роботи батьків учнів, які виготовили по дві шпаківні.

За підсумками цієї акції 2 березня відбулася загальношкільна лінійка, на якій діти представили свої майстерно виготовлені шпаківні.

Компетентне журі відібрало кращі роботи та нагородило переможців грамотами і солодкими призами. За найкращі роботи було вручено торти сім’ї Іваніних (2-А та 5-А клас), Кузнєцових (1-Б та 8-Б класи) та Капітонових (2-А та 5-Б клас), а всі останні учні отримали солодкі подарунки.

Радісним вдячним пташиним гомоном тепер буде наповнюватися шкільне подвір’я школи №39.