The gallery was not found!

15 травня 2014 року в закладі відбувся День цивільного захисту з елементами комплексного об’єктового тренування.

Керівним та командно-начальницьким складом з цивільного захисту школи (начальник цивільного захисту – директор школи Маренчук Ольга Миколаївна) були організовані та проведені загальношкільна лінійка, вікторини з питань ЦЗ, воєнно-спортивна естафета (7-11 класи) та «Веселі старти» (2-4 класи). Були перевірені вміння учнів діяти за сигналами оповіщення ЦЗ, по ввідним №1 «Хімічна небезпека», №2 «Пожежа» та здатність користуватися засобами колективного та індивідуального захисту в екстремальних ситуаціях.

Начальник ЦЗ школи Маренчук О. М. координувала дії керівного складу цивільного захисту.

Посадовою особою з питань ЦЗ Шептицькою Н.В. була підготовлена вся необхідна суддівська документація. Ефективно та злагоджено працював прес-центр(відповідальна заступник директора Бєлічкова Л.А.)

На всіх проведених заходах учні школи , керівний склад ЦЗ продемонстрували здатність грамотно і чітко діяти для захисту здоров’я та життя в умовах надзвичайних ситуацій. За підсумками змагань суддівською колегією ( вчителі Крамарчук М.Є. ,Журба Є.О., Кудак А,І.,Чистіков А.С.) були визначені переможці за всіма видами колективних та індивідуальних змагань,а також у загальному заліку: І місце-загін ЦЗ 9-Б класу, ІІ місце- загін ЦЗ 10 класу, ІІІ місце- загін ЦЗ 9-Акласу.Переможці змагань були нагороджені грамотами та дипломами на загальношкільному шикуванні.