The gallery was not found!

Вклонімося великим тим рокам,
Тим славним командирам і бійцям,
Всім маршалам країни й рядовим,
Вклонімося і мертвим, і живим…

Знову на нашу землю прийшов переможний травень. Він дивиться на світ бузковим цвітом і горить полум’ям тюльпанів. Вічний вогонь – свідчення нетлінної пам’яті про грізні роки війни, про загиблих дочок і синів держави.

Учні та вчителі школи №39 завжди з трепетом та хвилюванням чекають Дня Перемоги, адже напередодні у школі відбуваються

зустрічі з ветеранами війни. За ініціативи депутата міської ради, директора школи О. М. Маренчук 8 травня 2014 р. було проведено свято «Вклонімося великим тим рокам» для ветеранів війни, дітей війни с. Текстильників та с. Склотари.

Школярі зустрічали дорогих гостей, утворивши живий коридор від воріт школи до ґанку, вручали їм квіти. Для гостей був підготовлений концерт, під час якого звучали вірші, були показані слайди та відеоматеріали про події Другої світової війни.

Заслужений артист України Віктор Гурба виконав пісні воєнних років, розчуливши ветеранів.

Учні 2 – 3-х класів представили танцювальні композиції про своє щасливе дитинство, таким чином дякуючи ветеранам за мирне небо над головою. А хореографічний колектив «Амадеус» вразив усіх композицією «Письма с фронта».

Пам’ять про загиблих воїнів було вшановано хвилиною мовчання.

Дорогі гості скуштували фронтову кашу та отримали солодкі подарунки

Свято «Вклонімося великим тим рокам» вкотре довело, що наша увага дуже потрібна людям. Ветерани та діти війни дякували за теплий прийом зі сльозами радості на очах.