The gallery was not found!

Цікава педагогічна рада відбулася в загальноосвітній школі №39 в травні. Директор школи Маренчук Ольга Миколаївна, зважаючи на великий інтерес батьків у створенні закладу інноваційної культури, запросила їх до участі в педраді.

Світ змінюється. Освіта має в першу чергу реагувати на ці зміни, розвиватися, враховуючи нові можливості й нові ризики, власні успіхи й зарубіжний досвід, досягнення науки й техніки, суспільні потреби. І прогнозувати майбутнє. Скажімо, якою буде школа через 10, 20 років? Цікавою була думка батьків про актуальні проблеми сьогодення. Вони вільно висловлювали своє бачення освіти в школі майбутнього, вносили свої пропозиції в моделювання ефективної системи навчання учнів.

Учасники педради працювали в групах за інтересами, дуже творчо і по-науковому захищали віртуальну модель «школи майбутнього». Експертна група провела конкурс кращих ідей.

Отже, якщо ми будемо не лише прогнозувати, а й докладати зусиль, то, мабуть, створені учасниками педради «ідеальні» моделі перетворяться на реальні. До такого висновку прийшли вчителі та батьки в результаті проведення педради.