The gallery was not found!

Урочиста атмосфера… Прикрашене шкільне подвір’я. В холі грає оркестр. Батьків радо зустрічає господиня закладу – Маренчук Ольга Миколаївна та весь педагогічний колектив школи.

У програмі заходу – екскурсія по школі для присутніх батьків. У холі свій виступ представили члени гуртка « Юні пожежники», керівник Середа Ю.О.

Виставку учнівських робіт оформили вчителі трудового навчання Кудак А. І., Крамарчук М. Є. Вразили батьків поробки членів гуртка «Умілі ручки», керівник Кудак Т.О.

Зачарували своєю красою та майстерністю виконання робити, представлені на виставці сімейної творчості. Найкращими виявились роботи Свідерської І. І. та її доньки Катерини – учениці 6 класу. Також не можна було відвести погляду від робіт Вишневської В.В. та її доньки Єлизавети – учениці 6 класу. Неповторними виявились роботи родин учнів 1- Б класу – Головко Валерії, Михайличенко Яни, Чуєва Гліба (3-Б клас).

А в конференц залі пройшов ІІ тур інтелектуального марафону, в якому брали участь не тільки учні 2 – 11 класів, а й їхні батьки. Підготувала і провела його Наумчик О. Ф.

Завітали батьки і на засідання дебатного клубу « Я громадянин». Дебати були з теми « Що для нас Батьківщіна». Керівник дебатного клубу – Белічкова Л.А.

В хімічній лабораторії учні демонстрували батькам проведення хімічних дослідів. Представила роботу хімічної лабораторії Мальована Ю. В.

Виступ агітбригади показали члени екологічного гуртка, керівник Черкасова І. В.

Батькі завітали до шкільної бібліотеки. Завідуюча бібліотекою Паєвська К. А. розповіла про роботу Інтернет бібліотеки, поповнення книжкового фонду літературою, яка користується попитом у читачів.

Старостіна О. О. продемонструвала, як на уроках іноземної мови використовується мультимедійна система.

Завітавши до шкільного музею етнографії та побуту українського народу, батьки були приємно вражені експозиціями та експонатами музею. Завідувач музею Чистіков А. С. розповів про роботу музею, участь у різних конкурсах на рівні міста та області. А вчителі Дунаєва Н. Ф. і Матієнко О. О. показали фрагменти уроків української літератури, які вони проводять у музеї, використовуючи інтер’єр та експонати, що дає змогу учням поринути у сиву давнину українського народу.

Михайленко Н. І. показала батькам, як на уроках англійської мови вона використовує інтерактивні технології та спеціальні програми для учнів початкової школи.

Фрагмент уроку музики в 4- а класі показала Бойко О. А.

Кожного дня на великій перерві для учнів старшої школи проводиться Мініданс, а для початкової школи фітнес- хвилинки. Учні початкової школи на чолі з вчителем Назаровою С. В. показали фітнес- хвилинку батькам.

Практичний психолог школи Остапчук Н. М. продемонструвала роботу з учнями 1-х класів та запросила батьків до співпраці.

Завітавши на тренажерний майданчик, батьки побачили, як учні залюбки займаються на тренажерах, а вчитель Журба Є. О. розповів, як вдається зберегти майданчик в ідеальному стані протягом багатьох років.

Фрагмент заняття секції « Ушу» продемонстрували у спортивному залі. А керівник гуртка Мунтян С.Ф. повідомив, що учні відвідують секцію 7 місяців, але вже досягли певних успіхів і мають нагороди.

У комп’ютерному класі батьки побачили, з яким задоволенням учні працюють за комп’ютерами. Вчитель інформатики Поліш К.В. познайомив батьків з програмним забезпеченням та використанням комп’ютерів на уроках з різних дисциплін.

А в затишній залі їдальні – кафе відбувся концерт «Родина має таланти». Танець батьків з доньками виконали родини Адаєвих, Звєрєвих, Леонтьєвих. Пісню «Мамина молитва» проспівала родина Колеснікових, мама Тетяна Іванівна з донькою та сином. До уваги батьків були також представлені концертні номери учнів школи.

Зі звітом про проведену роботу виступила директор школи Маренчук О.М. Батьки високо оцінили роботу директора на педагогічного колективу, аплодували та щиро дякували.

Про дійство, яке відбулося в школі 16 травня, було знято відеотелерепортаж та показано по відео каналу «Скіфія».