The gallery was not found!

17 жовтня 2013 року в школі відбулася визначна подія – незвичайне вшанування ювілярів педагогічної праці, вчителів- ветеранів школи №39 Сазонової Зінаїди Михайлівни та Глотової Марії Михайлівни.

З ініціативи директора школи, депутата міської ради Ольги Миколаївни Маренчук у 2002 році було створено шкільний клуб «Ветеран» для тих, хто довго трудився на педагогічній ниві. Вчителі та учні оточили увагою і турботою вчителів – ветеранів, які завжди бажані відвідувачі усіх свят та урочистостей. Тому директором школи було прийнято рішення обов’язково відзначити у закладі ювілеї Сазонової Зінаїди Михайлівни – 85 років та Глотової Марії Михайлівни – 70 років.

До свята готувалися заздалегідь, були запрошені почесні гості з міської ради та випускники минулих років. Зі слізьми на очах слухали ювілярки вітання директора школи, своїх колег та учнів.

Ольга Миколаївна в вручила вчителям-ювілярам від імені та за дорученням виконуючої обов’язки голови міської ради Зої Яківни Бережної подяки від міського голови за сумлінну працю.

Присутня на святі відповідальний секретар міської ради ветеранів Дубкова Любов Йосипівна нагородила вчителів – ветеранів Почесними грамотами.

Щирі слова вдячності, спогади, вірші, пісні та хореографічні мініатюри від школярів розчулили не тільки ювілярок, але й усіх присутніх.

Проявляти милосердя до людей похилого віку ,вшановувати та оточувати турботою ветеранів-зміст щоденної діяльності та життєве кредо Ольги Миколаївни – депутата, директора, вчителя, що прагне виховувати учнів школи на кращих традиціях прояву людяності та доброти.