Школа № 39 – унікальна школа. У цій школі навчаються талановиті діти, і саме тут у них є можливість проявити свої здібності. По-справжньому талановитою проявила себе Подройкіна Анастасія –11-тикласниця, учасниця Малої академії.

Велика наполегливість, любов до навчальних предметів, любов до школи дали свої результати.

Робота Анастасії «Роль музею у вихованні справжнього громадянина-патріота» виявилася одна з кращих, тому учениця посіла І місце у міському конкурсі. Талант – річ дивовижна. Він складний і непізнаний, але водночас простий і зрозумілий.

Завдання учителя підтримати учня, дати можливість повірити в себе – і талант розкриється.

№62

Обдарованою від природи, наполегливою у навчанні, всестороннє талановитою проявила себе учениця 11класу Талаш Вікторія. За що б не бралася – все одержується. У другому турі олімпіади з англійської мови Вікторія посіла третє місце. І це серед ста двох учасників. Вдячна учениця своєму учителю англійської мови Маренчук Ользі Миколаївні за ґрунтовні знання, які одержала на уроках.

Полюбив предмет хімію Втюрин Владислав. Міська олімпіада підтвердила, що учень має глибокі знання з цього предмету. Він посів третє місце серед десятикласників.

Шановні учні! Так тримати! Примножуйте славу школи, сміло прокладайте собі доріжку у житті.