Для успішного набору абітурієнтів до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут (м. Полтава) закладом проводиться профорієнтаційна і інформаційна робота серед випускників закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти 2024 року.

Відповідно до Умов вступу до Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (м. Полтава) у 2024 році вступ на навчання цивільної молоді здійснюється на підставі результатів національного мультипредметного тесту або вступних іспитів.

Юнаки та дівчата безкоштовно отримають цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями): “Комп’ютерні науки”, “Електронні комунікації та радіотехніка”.

Навчання, проживання, харчування, обмундирування здобувачів освіти коледжу – безкоштовні. Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України). Випускники закладу мають переваги при призначенні на посади молодших командирів, забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за наймане житло.

На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата віком до 30 років. Термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби. Після закінчення закладу випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями “бакалавр” та “магістр” та у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії заробітну плату. Прохідний бал для вступу знижено до мінімального – 100 балів.

З детальною інформацією коледжу можна ознайомитися за посиланням: https://www.viti.edu.ua/college

Телефон контактної особи: +380951606728, РОМАНЧУК Світлана Сергіївна.