Знання, які можуть врятувати життя! Навички надання першої допомоги – критична необхідність для кожного. Особливо важливо такі знання набути зараз, коли країна перебуває в стані війни, а люди щодня наражаються на смертельну небезпеку і переживають масу стресових ситуацій.
Учні школи-родини взяли активну участь у відкритих заочних змаганнях із домедичної допомоги під назвою “Рятівник”. Заходи відбулись до Дня Героїв Небесної Сотні з метою підвищення рівня знань та вмінь учнів з надання першої долікарської допомоги.
Конкурсні завдання складалися з 2 – х частин:
1) теоретичного туру: розв’язування тестових завдань онлайн;
2) практичного туру – накладання пов’язки.
Змагання проводилися у командному та особистому заліку.
Учасники від нашої школи Головченко Марія, Тільненко Софія, Лапко Юрій, Балабас Сабіна, Гриб Світлана, Компанієць Дмитро, Литвиненко Артем, Московенко Поліна та Радченко Тимофій продемонстрували достатній рівень знань та вмінь із домедичної допомоги.
Відкриті заочні змагання “Рятівник” стали успішним та пізнавальним заходом, спрямованим на розвиток практичних навичок учнів та підвищення їхньої готовності допомагати в екстрених ситуаціях. Бажаємо учасникам подальших успіхів і розширення знань у галузі надання першої медичної допомоги.