50 років в освіті, 50 років безперервної роботи в рідній школі, 50 років наполегливої, самовідданої праці на благо вчительства та дитини… Працює і по сьогодні Наумчик Ольга Федорівна в школі – родині 39. Поталанило всім: колегам, батькам, учням, бо поруч з ними справжня сухомлинчанка, яка несе в цей світ тепло, добро, особливий підхід до педагогічної діяльності.
Вчитель-новатор, вчитель- експериментатор, Ольга Федорівна спрямовує увесь свій творчий потенціал на те, щоб знайти шлях до розуму і серця кожної дитини. Тому її уроки викликають інтерес та захоплення здобувачів освіти, батьків, колег. Відмінник освіти України, вчитель-методист, Ольга Федорівна має багато друкованих робіт, в яких ділиться своїми педагогічними надбаннями. Як вчитель початкової школи з багаторічним досвідом роботи, вона завжди залюбки передає педагогічні знахідки молодим колегам, які вдячні своєму наставнику за допомогу у реалізації завдань Нової української школи.
Багато поколінь випускників з теплом і вдячністю згадують свою першу вчительку, яка вклала в кожного часточку серця і душі, надала путівку у життя…
На прикладі сумлінної, самовідданої праці Ольги Федорівни педагоги школи переконуються, що школа-родина – місце становлення, місце зростання та визнання потужної вчительської праці.
Багаторічна освітня діяльність Наумчик Ольги Федорівни, жага до роботи та незгасний вогник творчості доводять, що педагогічний хист, досвід та любов до дітей можуть робити дива в освіті.