Промайнуло веселе літо і настала осінь –пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання.

Перше вересня – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою , доброзичливими і щирими посмішками , свіжістю оновлених класів, і звичайно першим дзвоником.

В «Школі- родині» №39 День знань цього року пройшов організовано та злагоджено , радуючи школярів, батьків і звичайно вчителів, яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. З щирою посмішкою зустрічала школярів господиня шкільної оселі, директор школи, Маренчук Ольга Миколаївна.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році у початковій школі розпочнеться поступове впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм для початкової школи.

На святковій лінійці наші першокласники були маленькими «бджілками» , які вилітали з вулика під назвою « Нова українська школа». Їх по-особливому тепло вітали . На лінійку завітали казкові герої Маша та Ведмідь, які подарували нашим першачкам подарунки та чудовий настрій.

Мабуть , у кожній українській сім`ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року , гідних успіхів у навчанні. Тож нехай перед школярами відкриваються нові горизонти пізнання себе і світу.

Зі святом!