1-й день.  День знайомств (The Day of Acquaintance).

Кожен рік діти з нетерпінням чекають цієї щасливої миті, коли відбудеться відкриття табору «Веселка». Чому ж діти цього так очікують? Перш за все тому, що пришкільний табір насичений багатьма цікавими заходами, екскурсіями, подорожами. Ранок учнів починався з запальної фізкультурної хвилинки у супроводі сучасної музики, тому діти залюбки займалися спортом. Пришкільний табір «Веселка» був розрахований на три тижні, які були сплановані та узгоджені всім педагогічним колективом на чолі з директором школи Маренчук О. М. Розпочалась робота табору з утворенням мовних загонів: українського, англійського та німецького. В перший день учні знайомилися між собою, ділилися на загони та розпочали свою розважальну програму.

2-й день.  День міста.

В день міста вихованці табору вид видали визначні міста Херсону. Особлива дітям на довго запам’яталась прогулянка набережною Херсона. Вони залюбки слухали розповідь вчителя історії про перші судна які були побудовані в Херсоні.

3-й день. День дружби (Friendship Day). Відкриття табору.

Яскраво і неповторно пройшов в таборі день дружби. Було проведено виховний захід «Дружба єднає щирі серця» а також цікаво пройшов конкурс малюнків на асфальті «Вмій дружбою дорожити». Також цього дня була організована екскурсія до кінологічного центру де діти мали можливість поспілкуватись з чотирилапими друзями та надійними помічниками людини.

4-й день. День Захисту дітей.

День захисту дітей був незабутнім не тільки для учнів нашої школи, а й для учнів Вадимівської школи, з якими нас поєднує давня дружба. За традицією відбувся грандіозний концерт, де діти могли продемонструвати свої таланти у різних галузях. Концерт був спрямований на мир без війни та надію у найкраще майбутнє. Після концерту учнів пригостили морозивом та розважальна програма продовжувалась протягом дня. Діти співали, танцювали, грали в ігри з аніматорами та вихователями.

5-й день. День здоров’я.

Усі ми розуміємо, що жити здоровим – це дуже чудово. Тому діти з нетерпінням чекали дня здоров’я. В цей день медсестра табору  провела цікаву годину здоров’я «Подорож по країні здоров’я». Також цього дня з метою підвищення патріотизму серед підростаючого покоління було проведено екскурсію до військової частини  Херсону. Вихованці табору з захопленням слухали розповіді військових про історію та сьогодення нашої української армії.

6-й день. День безпеки життєдіяльності

У рамках проведення дня безпеки вихованці табору «Веселка» відвідали пожежну частину Дніпровського району м. Херсона. Діти  познайомилися з нелегкими буднями служби пожежних-рятівників, а також разом з рятувальниками  повторили правила протипожежної безпеки та правила поведінки в надзвичайних ситуаціях. Працівники пожежної частини показали пожежні автомобілі, захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг та пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей, яке знаходиться в пожежних автомобілях. Діти посиділи в пожежній машині, потримали в руках працюючий водяний шланг, послухали цікаву розповідь про засоби пожежогасіння. Екскурсанти  були в захваті та на мить відчули себе справжніми пожежниками. Екскурсія видалася дуже цікавою, а головне корисною для дітей.

7-й день. День ввічливості

Крім мовних заходів учні з очікуванням чекали конкурсно-розважальної програми Міс та Містер табору. Ця програма було проведена в день ввічливості. Вона була насичена різноманітними бліц – опитуваннями, де діти могли продемонструвати свою ерудицію, було організовано дефіле, представлення візиток, власної думки кожного учасника.. Журі об`єктивно оцінило кожного учня та обрали Міс та Містера табору – Москалець Марію та Крюковського Олексія. Учнів привітали грамотами та сучасними міні-подарунками.

8-й день. День казки.

В день казки було організовано екскурсію до бібліотеки ім. О. Гончара. В ній кожна дитина поринула в цікавий світ казок за допомогою казкових героїв і звичайно же за допомогою книжки. Також учні зробили висновок, що у бібліотеці можна читати не тільки книжки, а робити доробки з орігамі, виготовляти вироби 3D ручками та багато чого іншого.

9-й день. День туриста.

Гостинно розкрив свої двері краєзнавчий музей міста перед вихованцями табору «Веселка» в день туриста. Діти з захопленням поринули в історію Херсону та області. Вони з захопленням розглядали історичні експонати та уважно слухали розповідь екскурсоводів. По закінченню екскурсії діти задавали багато запитань на які працівники музею з задоволенням відповідали.

10-й день. День творчості.

Під час екскурсії до Херсонського Центру Освіти Молоді в день творчості  учні мали змогу ознайомитись з розмаїттям сфер людської діяльності. Вони навчились готувати цукерки, лимонад, смузі. Також було зроблено усім бажаючим сучасний аквагрим.

11-й день. День гумору та кіно.

В день гумору та кіно діти відвідали Обласну дитячу бібліотеку ім. Дніпрової Чайки, де мали можливість ознайомитись з роботою відділів бібліотеки, переглянути цікаві та сучасні 3D мультфільми.

12-й день. День спорту.

В день спорту видалась напрочуд чудова погода і учні змогли здійснити свою мрію – скупатися у річці. Це день, мабуть, був одним із найкращих. Учні були дуже щасливими, життєрадісними та не хотіли, щоб день завершувався. У таборі для вихованців цього дня було проведено пізнавально-розважальну гру з англійської мови. Ця гра сприяла розвитку навичок у іноземній мові, вони збільшили та покращили свій лексикон.

13-й день. День природи.

У день природи діти вид видали сучасну експозицію юних талантів Херсону з природних матеріалів в експоцентрі «Синій Кит». Також цього дня було проведено екскурсію до музею природи Херсону. Діти з задоволенням пройшли виставковими залами музею та погрались в цікаву квест – гру. Також цього дня було проведено мовний захід «У гостях у Червоної Шапочки»

14-й день. День прощання з табором.

От і завершилась табірна зміна. В учнів залишилось багато вражень, спогадів та приємних відчуттів. Тепер вже учні чекатимуть наступний рік, який буде насичений не менш цікавими подіями.