19 січня 2017 року в стінах школи-родини №39 відбувся надзвичайний захід «Зимовий вернісаж талантів». Свято стало справжнім відкриттям талантів юних обдарувань, а зініційовано воно було директором школи, депутатом міської ради О.М. Маренчук.

Для глядачів та вельмишановного журі виступало 18 учасників- учнів школи. Показали вони свої таланти у номінаціях: образотворче мистецтво, косоплетіння, миловаріння, вокал, танець, поетичний вернісаж, бісероплетіння, модульне орігамі, вироби з природного матеріалу та художнє виконання на музичних інструментах. З кожним номером та виробом учасники все більше дивували і радували журі, адже таланти учнів виявилися дуже цікавими, різноманітними і яскравими!

На завершення свята Ольга Миколаївна вручила кожному учаснику солодкий подарунок та подякувала за участь. Переможцем вернісажу стала учениця 3-Б класу Мілейко Софіна, яка продемонструвала свій талант у трьох номінаціях: вокал, образотворче мистецтво та художнє виконання на музичному інструменті! Всі глядачі, гості та учасники залишилися задоволені святом!