У рамках року англійської мови, з ініціативи директора школи Маренчук Ольги Миколаївни були проведені цікаві та пізнавальні заходи для справжніх шанувальників англійської мови.

У листопаді учні 5-11 класів відвідали справжнє лондонське кафе, створене у нашій школі. На цій зустрічі діти змогли більше дізнатися про англійські звичаї та традиції. Всі учні брали активну участь у вікторинах та конкурсах, присвячених Великій Британії. Вони змогли скуштувати справжній англійський чай та тістечка з лондонського кафе.

1 грудня у нашій школі пройшов «Hat’s parade». Учні демонстрували головні убори, які створили власноруч. Вони показували дефіле, співали та танцювали. Учні дізналися про історію англійських капелюшків та правильно відповідали на запитання про королівську сім’ю.

9 грудня відбулося «Jeans show», де зібралися учні 5-11 класів. Всі запрошені були вдягнені в джинсове вбрання. Кожен учасник мав нагоду продемонструвати свій образ під час дефіле. Директор школи Маренчук Ольга Миколаївна також взяла участь і стала яскраваим прикладом дефілювання. Під час заходу було переглянуто відео про історію виникнення джинсів та їх винахідника Леві Штрауса. Гостям шоу була запропонована цікава вікторина на тему «Мода і стиль».

Під час свята панувала дружня і тепла атмосфера.