Традиційно кожного року в усіх школах відбувається свято осені. І наша школа не стала винятком, адже 4 листопада відбувся конкурс живих кліпів «Осінь з нами».

Святково прикрашена зала та лагідна музика зустрічала гостей, які прийшли на свято. Розпочали надзвичайне свято учні 5-А класу з композицією «Осінній вальс», показавши свою бездоганну підготовку. Продовжили показ учні 5-Б класу з кліпом «Наша осінь щедра, наша осінь мила». Здивували глядачів учениці 6 класу, підготувавши танцювальний кліп на осінню тематику. А учні 7-А, 7-Б та 8 класів вразили глядачів своєю креативністю та запалом. 9 клас підготував справжній осінній кліп, враховуючи всі вимоги та вподобання журі. Учні 10 класу підготували надзвичайний живий кліп «Листя жовте», дозволивши глядачам поринути у справжню осінню казку. Але найбільше вразили членів журі учні 11 класу, підготувавши неймовірну осінню композицію «Троянда в пустелі восени».

На завершення свята журі почастувало учасників соковитими яблуками. Переможцями конкурсу стали учні 5-А, 9 та 11 класів. Директор школи, Маренчук Ольга Миколаївна, подарувала всім учасникам поїздку до лондонського кафе. Всі учасники та гості отримали від заходу веселий настрій та хороші емоції!