У ЗОШ №39 вже стало доброю традицією проводити тиждень іноземних мов.

З кожним роком святкування стає все цікавішим і приваблює все більше учнів та колег. Гаслом предметного тижня цього року, який розпочався 21.03.16, стали слова: «English with us».
Святкова атмосфера відчувалася вже з першого дня тижня, під час якого проводилась урочиста лінійка відкриття. Організували та провели свято директор школи №39, вчитель вищої категорії, вчитель-методист Маренчук Ольга Миколаївна та вчитель англійської мови Михайленко Наталія Ігорівна.

Кожен клас підготував стінгазету англійською мовою. Були оформлені стенди з цікавою інформацією про життя англомовних країн. Активну участь у цих виставках взяли учні 8-11 класів.

Ольга Миколаївна запросила багато гостей. На лінійці були присутні найкращі учні гімназії №20 на чолі зі своїми вчителями та директором гімназії Цеховлес Оксаною Іллівною, які також продемонстрували свої творчі здібності, ерудицію та рівень володіння англійською мовою.

На захід були запрошені і маленькі знавці англійської мови – вихованці дитячого садка №68, які мандрували по захоплюючому світу тварин разом зі своїм вихователем Мацуєвою Інною Миколаївною.
Вчителі та учні попрацювали на славу. В результаті усі присутні отримали незабутні враження та позитивні емоції, адже проведення подібних заходів підвищує в учнів мотивацію до вивчення іноземних мов.