Незабутніми веселими сонячними промінчиками спогадів промайнув в нашій школі-родині тиждень початкових класів. Чудові враження від нього яскравими барвами прикрасили вернісаж здобутків нашого навчального закладу.

Урочисто і незвичайно він розпочався шкільною лінійкою. Одні діти представляли всі шкільні науки, а інші дарували їм подарунки у вигляді пісень, танців, віршів. Щасливий дитячий потяг діток-вагончиків, що представляли різні предмети, рушив у дивний світ шкільного життя.

Далі пройшла череда показових уроків. Нестандартний урок-казку провела в 2-А класі вчитель Назарова С. В. Учні разом з казковими героями вчилися додавати та віднімати двоцифрові числа, розв’язувати задачі.

Цікаво пройшов урок з читання в 3-Б класі. Вчитель Петренко Н. Ю. провела його у формі літературного кафе, ознайомила дітей із п’єсою, як літературним жанром. На уроці діти поставили п’єсу О. Олеся «Бабусина пригода».

Особливим українським колоритом виділяється урок рідної мови вчителя Слабенко А. Г., під час якого учні з любов’ю подарували їй щедрий врожай умінь та навичок з теми «Прикметник». Урок мав глибоке патріотичне спрямування.

А ось четвертий день-це день англійської мови. Виховний захід «Весела англійська мова» провели молоді вчителі Середа Ю. О. та Сорокіна Н. О. Це було веселе, цікаве свято. А на урок англійської мови в 3-А клас (вчитель Курлова М. П.) завітали казкові герої з Країни Чудес, які допомагали дітям оволодіти знаннями з теми «Зовнішність мого улюбленого казкового героя».

Наступний день був творчим. Різноманіттям кольорів, оригінальністю, майстерністю здивувала всю школу виставка дитячих поробок. Роботи були виконані в різних техніках з використанням різноманітних матеріалів.
Зима-білосніжка завітала в гості до допитливих першокласників. Зінченко І. М. ввела дітей у цікавий світ образотворчого мистецтва на чуттєвому рівні. Чудові малюнки дітей принесли велике задоволення і радість їхніх батьків, що були присутні на уроці.

Вчитель Наумчик О. Ф. багато років працює над втіленням в життя мудрих настанов В. Сухомлинського. Тому урок позакласного читання був присвячений темі «Подорож до читацької скарбнички В. Сухомлинського». Протягом уроку діти читали його оповідання, аналізували, робили висновки, визначали повчальний зміст цих творів.

Методичний тиждень закінчився піднесено, святково виховним заходом «Лише у нас на Україні…». Діти були в національних костюмах, лунали патріотичні пісні, захоплював дух запальний український танок.