The gallery was not found!

Людяність, милосердя, добро. Такі знайомі нам ці слова. Все частіше ми чуємо та промовляємо їх, а чи кожна душа відкрита для добра?

Про директора, вчителів, учнів та їх батьків можна з впевненністю сказати, що вони благодійники.

Директор школи Маренчук Ольга Миколаївна депутат Херсонської міської ради трьох скликань втілює в життя проект «Іду з добром назустріч людям» створений для тих, хто потребує уваги, допомоги, душевної теплоти, підтримки.

Вчителі та учні школи долучаються до цього проекту. Давно стало традицією 2 рази на рік відвідувати Комишанський психоневрологічний диспансер з концертом і подарунками.

Так і цього року 19 січня учні школи-родини завітали до диспансеру де на них чекали хворі люди, які потребують уваги та щирого відношення.

У вщент заповненій залі звучали слова привітання з Новорічними святами, пісні Різдвяного вертепу, радували око танці, такі запальні, що навіть хворі на інвалідних візках виконували танцювальні рухи та підспівували.

Пацієнти та працівники диспансеру щиро дякували за концерт та солодкі подарунки, передавали вітання директору школи Маренчук О. М., всім учням школи та їх батькам.

20 січня на ТРК «Скіфія» було показано відеорепортаж про цю благодійну акцію.

А учні та педколектив готуються до нових заходів, бо вони мають чисте серце, щедру душу та бажання допомагати знедоленим.