The gallery was not found!

Більше 10 років в школі працює дебатний клуб « Я громадянин».

Тематика дебатів дуже різноманітна. «Ранні шлюби. За і проти», «Чи обов’язкова служба в армії», «Чи потрібна всім вища освіта», « Чи впливають конфлікти в родині на виховання дитини», «Закон про мову. За і проти», «Хто ми і для чого ми».

Деякі дебати проводились на англійській мові та з командою дебатного клубу Цюрупинської школи № 2. На відкритті засідання клубу запрошувались люди цікавої долі, ветерани педагогічної праці, представники громадських організацій, та батьківської громади. А останні два роки клуб активно співпрацює з кооперативним економіко – правовим коледжем міста Херсона.

13 листопада відбулися дебати з теми : «Новий шлях розвитку України». Під керівництвом вчителя історії Зайцевої Г. І. учні 9 – го класу підготували цікаві доповіді, презентації, фото і відео матеріали. А викладач правознавчих дисциплін Херсонського економіко – правового коледжу Вінник В. А. провела диспут з елементами тренінгу «Соціальні мережі: «за» чи «проти»? Як захистити свою віртуальну особистість».