The gallery was not found!

1,2,3,4 – в ногу,
Дайте нам дорогу!
Хто іде ? – Ми йдемо!
Весело ми живемо
Сумувати ніколи, бо ідуть канікули!

УРА !!! ЛІТО!!!

Літо – пора, яку всі чекають, особливо діти. Закінчилися уроки, настав час відпочинку. Гостинно відкрив двері табір з денним перебуванням «Дружній» при Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №39. Усього табір відвідує – 100 дітей. Серед них 25 відпочивають за кошти держави -це діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, діти, позбавлені батьківського піклування. Решта дітей відпочивають за батьківськів кошти.

Директором табору є Наталя Юріївна Петренко. Вожатою призначена Ірина Миколаївна Зінченко. У таборі створено три загони: І загін – «Барвінчата», ІІ загін- «Чунга-Чанга», ІІІ загін – «Діти України». У цих загонах працюють вожатими Світлана Василівна Назарова, Анна Григорівна Слабенко, Наталя Михайлівна Остапчук, Євген Олександрович Журба, Ольга Олександрівна Старостіна, Ольга Анатолівна Бойко, Уляна Володимирівна Мальована.

Робота табору розпочалася 2червня 2014 року. Кожен загін придумав собі назву і випустив стінгазету. Кожен загін обрав девіз, пісню і речівки. Цього ж дня відбулося відкриття табірної зміни святковою лінійкою. На свято завітала наш директор Ольга Миколаївна Маренчук. Дітки підготували від кожного загону цікаві номери художньої самодіяльності . Від І загону виступали такі діти : Шаталова Настя співала пісню «Куда уходит детство», Миронюк Анна та Суманєєва Валерія виконали пісню «Червона калина» , а також був представлений танок «Капелька» Михайленко Веронікою, Балабасом Миколою, Обуховою Олександрою, Сухарєваю Анастасією. Діти ІІ і ІІІ загонів теж виконали по танку разом зі своїми вожатими Ольгою Анатолівною Бойко та Ольгою Олександрівною Старостіною. Після лінійки діти отримали смачне морозиво.

Щодня в таборі проводиться ранкова зарядка та лінійка. На лінійці підводяться підсумки попереднього дня, нагороджуються переможці загальнотабірних і загонових заходів, кожен загін отримує завдання на кмітливість і план підготовки до спільного заходу. У кожному загоні в перший день роботи та перед початком екскурсії ведеться виховна робота: бесіди про правила дорожнього руху, про безпечний шлях до табору та додому, про правила поведінки на вулиці, у громадських місцях, на прогулянках, про здоровий спосіб життя, про культуру харчування, про дружбу і взаємодопомогу. Цікаві ігри, конкурси, спортивні змагання загартовують, зміцнюють здоров’я учнів.