The gallery was not found!

26 лютого в актовій залі ЗОШ №31 відбувся Всеукраїнський конкурс екологічних агітаторів та агітбригад на тему «Охорона первоцвітів».

Метою заходу було формування екологічної культури дітей, донесення до людей значення зникнення первоцвітів; залучення учнів до агітаційної роботи з даного питання; виховування любові до планети Земля, сприяти хоча б частковому вирішенню ситуації, що склалася.

Конкурс складався з презентації еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності й конкурсних виступів, в яких команди порушували проблему зникнення первоцвітів, а також пропагували природоохоронну та екологічну діяльність.

Команда нашої школи виступила під назвою «Пролісок». Агітбригада до якої увійшли 7 чоловік, демонструвала свої екологічні інсценівки, розповідали вірші, танцювали та зверталися до людей із закликами про збереження первоцвітів.

Окрім того, учні представили свою презентацію робіт щодо насадження весняних квітів на подвір’ї своєї рідної школи.

Конкурс закінчився, але ми вважаємо, що він став ще одним кроком до збереження природи. Щоб людина ніколи не забувала: природа – лікар, а квіти – натхнення для душі.

Пам’ятай про істину щоденно –
Нас багато, а вона одна.

Тож давайте спільними зусиллями збережемо цю красу, а природа віддячить нам сторицею. Для цього у вас є шанс прийняти участь у місячнику екологічного виховання: прибрати вулицю та подвір’я, посадити квіти та дерева, прибрати смітники, розчистити джерела та інше. Заздалегідь дякуємо вам!