The gallery was not found!

В Херсонській загальноосвітній школі №39 02.12.13, на передодні Дня інвалідів у рамках тижня толерантності пройшов благодійний ярмарок кондитерських виробів.

До підготовки свята було залучено учнів 1-11 класів школи, а також їх батьків. Готувались заздалегідь. Діти з батьками складали меню, бабусі ділилися рецептами смачної випічки.

Хол закладу перетворився на справжнісінький кондитерський магазин. В деяких класах гостинно зустрічали вбрані в українські костюми господині. Щирі народні пісні та жарти надавали ярмарку колориту, святковості і неповторності. Кожен колектив цікаво і креативно представив свій стіл. На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, печиво, тістечка, калачі, вергуни, булочки, трюфелі, бублики та кекси. Від такого різноманіття у гостей ярмарку розбігалися очі. Покупці не тільки насолоджувалися смачними виробами, а й отримували заряд позитивних емоцій, гарний настрій. Окремі продавці надавали навіть чеки за покупку з гумористичними та радісними передбаченнями. Вміло рекламували «свій товар», демонстрували свої бізнесові таланти. Кожен прихвалював свої солодощі. Жваво, весело, піднесено вирував шкільний ярмарок.

Велика подяка організатором та учасникам цієї акції, батькам та бабусям за допомогу у виготовленні смакоти. Всі небайдужі долучилися до цієї справи.

Мета заходу відроджувати у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому.

Найприємніше те, що ця акція стала місією доброчинності. Зібрано кошти для допомоги дітям-інвалідам. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і чистим серцем.