The gallery was not found!

Кожного року у проведенні цього традиційного свята є своя родзинка: це і виїзд випускників на лімузині; і вивезення прапорів на скутерах; і театралізовані дійства з Потьомкіним, Катериною ІІ, козацьким гетьманом; і виїзд казкових героїв на кабріолеті; і розваги клоунів.

На гарно прибраному, урочистому подвір’ї звучали слова вдячності вчителям, відзначалася клопітка робота директора Маренчук Ольги Миколаївни – депутата міської ради, заслуженого працівника освіти України, відмінника освіти України, кавалера ордена княгині Ольги ІІІ ступеня.

Лунали пісні, декламувалися вірші, виконувались танці та найбільшою радістю для всіх учнів стала звістка про те, що кожного учня школи-родини №39 чекає солодкий подарунок – морозиво.

Надзвичайно хвилюючим був момент вручення похвальних листів учням школи за високі досягнення в навчанні, нагородження грамотами міського голови: ветерана педагогічної праці Співак Цілії Матвіївни, голови батьківського комітету школи Грушко Віктора Віталійовича, та вручення грамот міського управління освіти ветерану педагогічної праці Міщур Наталі Миколаївні та вчителю Сушко Тетяні Олексіївні.

Пролунав останній дзвоник для випускників, щеміло серце від усвідомлення неминучої розлуки зі школою, а душа переповнювалась вдячністю до вчителів та гордістю, що ти випускник цієї найкращої в місті школи.