The gallery was not found!

Успішна людина – це впевнена в собі людина. Вона може показати всім свої уміння не соромлячись. Саме тут, у школі № 39, випускники вже сміливо можуть іти вперед, щоб мати блискуче майбутнє.

Ще кілька років тому ми навіть не підозрювали про те, що в кожному з нас є величезний потенціал і талант. Вже зараз учні співають, танцюють, роблять зачіски, декламують вірші. Сьогодні ми є активними учасниками районних, міських, обласних конкурсів художньої самодіяльності та інтелектуальних змагань.

Уроки в нашій школі завжди були і є нестандартними. Ми відвідували театр, кіно, кафе з метою розвивати естетичні вподобання. Також доброю звичкою у нас стало приймати вельмишановних гостей. Я впевнена, що все це назавжди закарбується у нашій пам’яті.

А 15 травня у школі відбувся грандіозний відкритий урок з англійської мови під назвою «Феєрія надії». Його ініціатором стала Ольга Миколаївна Маренчук. Дійство розпочали із великим запалом учні разом з учителями англійської мови. Кожний 11-класник брав участь у ньому, де розповідав про те, чого досягнув за ці роки, чому його навчила школа, яку стежку він обирає для подальшого життя. Глядачі були вражені не тільки концертом, але й самим задумом. Закінчення уроку було не менш феєричним, ніж початок. Батьки учнів, яких було запрошено, залишилися під великим враженням від побаченого і почутого.

Ми більше не хвилюємося, виходячи на підмостки сцени, а, навпаки, отримуємо задоволення від виступу.

За відкриття в нас таланту, за тепле душевне відношення до нас, випускників, щиро дякуємо директору, вчителю англійської мови і просто щирій людині Маренчук Ользі Миколаївні. Саме завдяки Вам ми підкоримо нові висоти.