The gallery was not found!

Учні та вчителі Херсонської школи №39 є справжньою родиною, у якій і біль, і радість спільні. Директор школи О. М. Маренчук переконана, що жоден українець не може стояти осторонь подій, які відбуваються на сході України. Як важливо у скрутний для держави час кожному зробити внесок у спільну справу збереження її незалежності та цілісності!

Учні 1 – 4 класів 12 листопада 2014 р. представили на виставці-ярмарку вироби декоративно-вжиткового мистецтва з українською символікою. У ході ярмарку було зібрано 691 грн., на які закуплені теплі рукавиці для воїнів у зону АТО. До акції приєдналися вчителі та учні.

5 – 11 класів, які зібрали 948 грн. На ці кошти були придбані теплі шкарпетки, мило. Усе це разом із звуковим листом, записаним учнями початкових класів, депутат міської ради, волонтерка Іліко Русланівна Маркелія передасть воїнам із Херсона.

Школа-родина №39 і надалі буде надавати допомогу нашим захисникам. Так, 24 листопада 67 учнів відвідають фестиваль нового грузинського кіно. Кошти за квитки будуть використані для закупівлі акумуляторів у зону АТО.