Сьогодні у школі-родині відбувся надзвичайно цікавий захід, присвячений знаменній події. Це посвята в учні Херсонської загальноосвітньої школи № 39 «Школа–родина». На сьогодні у школі налічується 414 дітей, до нашого закладу приєдналось 52 учня із різних закуточків міста Херсон. У дружнє родинне коло урочисто й турботливо були прийняті усі “новачки”: здобувачі освіти та педагоги. На святі були присутні вчителі, представники класних колективів та їхні батьки. Присутні із задоволенням долучилися до захоплюючої онлайн подорожі сторінками історії та сьогодення “Школи-родини”. Усі були приємно вражені тим, скільки цікавих традицій та здобутків має заклад: сучасні кабінети, засоби навчання, шкільний сквер імені Василя Сухомлинського, музей етнографії та побуту українського народу. Школа пишається численними перемогами різного рівня. Діти, вчителі та батьки – великі благодійники.
За короткий період перебування у школі вчителі та учні уже відчули, що школа – родина – їх рідний дім, зігрітий теплом керівника закладу, педагогів, працівників, батьків. Були названі усі вчителі та здобувачі освіти, які гідно поповнили шкільну родину. А ще шкільну спільноту поповнили наші любі одинадцятикласники – нові 11-Б та 11-В класи. Кожен з них підготував захоплюючу відеовізитку свого класу. Діти розповідали про свої захоплення, плани на майбутнє та раділи тому, що сьогодні урочисто прийняті до шкільної родини тридцять дев’ятої!
Хвилюючим моментом свята стало прийняття клятви- посвяти учня “Школи-родини” №39. На згадку про цю подію усім “новеньким” здобувачам освіти були надіслані посвідчення учня школи- родини. Фіналом свята стало спільне виконання Гімну “школи-родина”.
Усі, кого урочисто й тепло прийняли у дружню шкільну сім’ю, впевнилися, що шкільні роки у “Школі-родині” будуть радісними, повними дивовижних відкриттів та щасливих моментів.
Щасти вам, діти України!