Питання збереження навколишнього середовища, вивчення цікавинок, народних промислів України та інші пізнавальні моменти життя тваринного та рослинного світу захопили здобувачів освіти 5-11 класів школи-родини №39.

До участі в онлайн-заходах долучилися не тільки учні, а і їх батьки. Учителі хімії, географії, біології творчо підійшли до проведення онлайн-зустрічей з дітьми в позаурочний час.

     До уваги усіх учасників тижня було представлено показовий урок-дослідження з вивчення різновидів народних промислів нашої країни. Семикласники завітали до країни Зоології, де відвідали віртуально відділ тваринного світу Херсонського обласного краєзнавчого музею та  один з найбільших океанаріумів Східної Європи в Будапешті. Усіх присутніх зацікавив хімічний калейдоскоп, де діти залюбки розгадували ребуси, утворювали слова з хімічних елементів та долали затоку Хімічних Знаків. Радості та доброму настрою не було меж. Учителями були продумані опереджувальні  завдання, вражало вміле використання дошки Padlet, відеоматеріали підготовлені родинами учнів. Наші діти розширили свої знання з природничих наук.

      Нотка любові до рідної України звучала повсюди вустами дітей.