Дружний колектив педагогів, здобувачів освіти та батьків «Школи-родини»  злагоджено працює, використовуючи в роботі ідеї видатного педагога В.О.Сухомлинського. Постійно облаштовується затишний дитячий парк імені Василя Сухомлинського, який було створено зусиллями директора школи Ольги Миколаївни, вчителів, батьків та учнів. Але ми не тільки наводимо красу в нашому парку, але й шануймо пам’ять про Василя Олександровича Сухомлинського. У холі школи було організовано виставку, присвячену Дню народження талановитого педагога – 28 вересня. Для учнів школи було проведено цікаві екскурсії, на яких школярі дізналися про кожну мить життя Василя Олександровича, мали нагоду познайомитися з його творами, з творчими роботами вчителів та учнів школи.

Директор школи Ольга Миколаївна, яка впроваджує вчення В. О. Сухомлинського в освітній процес школи,  розповіла здобувачам освіти про організовану нею пізнавальну екскурсію для педагогів закладу до Павлиського ліцею імені В. О. Сухомлинського. Діти мали змогу переглянути відеоматеріали про цю незабутню подорож.

Учитель початкових класів Наумчик Ольга Федорівна, наслідуючи вчення великого педагога, на заняттях курсу «Я-громадянин» розповіла про спадщину Василя Сухомлинського та показала цікаві фільми  про нього.

Класні керівники провели змістовні виховні години, на яких учні ділилися своїми враженнями від творів Василя Сухомлинського для дітей.

Кожен учень, хто відвідав ці заходи, був переповнений почуттям гордості та бажанням в усьому наслідувати великого Вченого, Вчителя, Людини – Василя Олександровича Сухомлинського.

The gallery was not found!