4 грудня 2019 року відбулася значна подія в житті освітян міста – святкова церемонія нагородження переможців конкурсів «Учень року» та обласного педагогічного конкурсу «Флагмани освіти Херсонщини».

Серед нагороджених грошовими преміями – учениця  8 А класу Звєрєва Богдана та вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури «Школи – родини», вчитель вищої категорії, вчитель – методист Кравченко Наталія Миколаївна.

Звєрєва Богдана – яскрава зірочка на небосхилі талантів учнів школи № 39. Наполеглива, ерудована, вона на святах зачаровує учнів школи чудовою грою на флейті. Учениця прославляє нашу школу на музичних конкурсах різного рівня, має багато грамот, дипломів, відзнак. Ми щиро вітаємо не тільки Богдану, але й її батьків, Ігоря Вікторовича та Марину Володимирівну, які не тільки виховали гідну доньку, але й самі беруть активну участь в житті школи.

Учні,  батьки, педагоги школи вітають також цілеспрямованого, креативного вчителя Кравченко Наталію Миколаївну, чия творча праця і професіоналізм рухають освіту вперед. Наталія Миколаївна, переможиця міського (I місце) та обласного (II місце) етапів конкурсу кращих методичних розробок з виховної роботи «Перлина натхнення», її учні – неодноразові переможці обласного конкурсу «Поетичний вернісаж», переможці Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

Дорогі Наталія Миколаївна і Богдана! Ви – честь і гордість «Школи- родини» №39, її «золотий фонд». У кожному вашому творчому здобутку – частина душі і серця директора нашої школи Ольги Миколаївни, яка всіляко підтримує талановиту молодь і творчих педагогів, створила всі умови для розвитку їх талантів та  здібностей.

Бажаємо вам подальших успіхів та творчого натхення!