З 21 по 25 жовтня у школі пройшов тиждень початкових класів під гаслом «Кожна дитина талановита і неповторна».
1 день – День юних художників. Розпочався він виступом учнів початкових класів на загальношкільній щотижневій лінійці. Цього дня школа побачила майстерність малят на конкурсі малюнків «Намалюю Україну барвінкову».
2 день – День всезнайок. Вчителі Слабенко А.Г. та Макоїд Т.І. провели показові уроки математики. На уроці Слабенко А.Г. першачки подорожували по країні Чисел та Цифр до міста Модниць (в рамках теми тижня «Мода»). Діти познайомились з числом та цифрою 8, переглянули показ мод вісімок, самі були членами журі, працювали з пазлами, виліплювали вісімку з пластиліну. А в кінці уроку самі перетворилися на моделі.
Макоїд Т.І. провела урок з теми «Розв’язування задач на кратне порівняння». На уроці третьокласники на космічній ракеті полетіли у космос. Учні дізнались багато нового та цікавого матеріалу про планети, в ігровій формі розв’язували задачі й вирази, провели дослідження.
3 день – День козачат. Вчителі других класів Зінченко І.М. та Зайцева К.А. провели виховний захід «Козацькі розваги». Маленькі козачата у змаганнях показали свою спритність, витривалість, обізнаність у козацькій справі. Активними учасниками були батьки, а дівчатка подарували їм український танок. Всі були задоволені.
Вчителі Гордовенко А.О. та Афанасьєва С.М. провели показові уроки. Учні 4-А класу (вчитель Гордовенко А.О. ) на уроці позакласного читання з теми «Сторінками історії України» подорожували містами нашої країни. Учні класу були екскурсоводами та знайомили дітей з історією цих міст. Допомагав будувати маршрути мультиплікаційний персонаж-навігатор Хей.
Афанасьєва С.М. провела урок основ здоров’я з теми «Здорові зуби. Гігієна порожнини рота». Урок був насичений демонстраційним матеріалом. Діти працювали у групах. Були проведені досліди. Учні отримали багато корисних порад.
4 день – День «умілих ручок». Із різних матеріалів учні разом з батьками виготовили поробки на тему «Мій улюблений казковий герой».
Вчитель Братська С.О. провела показовий урок англійської мови з теми «My food». На уроці було використано різноманітні ігри, а саме «Куб», «Що я люблю/не люблю», «Створи сендвіч». Гаслом уроку був такий вислів «Я можу читати. Я можу грати. Я можу вчитися кожного дня», який спонукав дітей до роботи.
5 день – День юних талантів. В цей день пройшов святковий концерт «Сузір’я талантів», на якому кожен учень зміг представити свої таланти. Гості мали можливість почути і побачити декламування, спів, хореографічні номери, виступ юної гімнастки, роботи майбутнього художника.