17 травня 2018 року в школі відбувся День цивільного захисту. Згідно плану проведення День цивільного захисту розпочався загальношкільною лінійкою. Командно-начальницьким складом з цивільного захисту школи (начальник цивільного захисту – директор школи Маренчук Ольга Миколаївна) були відпрацьовані евакуаційні заходи, організовані та проведені вікторини з питань ЦЗ, конкурс стіннівок, спортивна естафета (5-11 класи) та «Веселі старти» (2-4 класи). Були перевірені вміння учнів діяти за сигналами оповіщення ЦЗ, по ввідній «Повітряна тривога!». Відбулися евакуаційні заходи на І поверсі школи. Учні продемонстрували здатність користуватися засобами колективного та індивідуального захисту в екстремальних ситуаціях. У класних колективах були проведені години спілкування та тренінги, уроки-інструктажі, вікторини, перегляди відеофільмів.

Начальник ЦЗ школи Маренчук О.М. координувала дії керівного складу ЦЗ. Відповідальною особою з питань ЦЗ Шептицькою Н. В. була підготовлена вся необхідна суддівська документація. Ефективно та злагоджено працював прес-центр (відповідальна заступник директора Бєлічкова Л. А.). були визначені переможці за всіма видами колективних та індивідуальних змагань. За підсумками змагань суддівською колегією (вчителі Кудак А., Журба Є. О., Макаров Р. А., Коваль С. М.) у загальному заліку І місце посіли загони ЦЗ 11, 3Б, 3А класів, ІІ місце – загони ЦЗ 6-А,8Б, 9 класів, ІІІ місце-загони 2А, 7, 8А, 10 класів. На підсумковій лінійці також були нагороджені кращі командири загонів ЦЗ (Подгайна Дарина -3А клас, Акімова Дарина-3Б клас, Соломко Олександр-11 клас).

Проведені навчання виявили високий рівень відповідальності командного складу з організації занять; достатній рівень підготовки особливого складу невоєнізованих формувань ЦЗ до дій в умовах надзвичайної ситуації; чіткі дії педпрацівників з організованої евакуації учнів.

Проведене тренування показало, що члени педагогічного і учнівського колективів добре обізнані з правилами дій в надзвичайних ситуаціях і можуть організовано евакуюватись у небезпечне місце.