З 23 по 27 жовтня у школі пройшов тиждень початкових класів. Всі заходи були присвячені осінній тематиці.

Розпочався він виступом учнів початкових класів на загальношкільній щотижневій лінійці. Ще в цей день школа побачила майстерність малят на виставці поробок із овочів та фруктів «Щедра осінь».

На другий день вчитель Нікіфорчук Ю. І. провела показовий урок з англійської мови у 4 класі. А Зайцева К. А. запросила всіх на виховний захід з практичною роботою «Виготовлення флористичної картини «Осінь в гості завітала».

Наступного дня молодий вчитель Завадська А. О. показала для вчителів і батьків школи урок з природознавства у 2 класі «Як тварини готуються до зими». Дуже весело і цікаво пройшло спортивне свято «Спортивна родина – здорова дитина». Курлова М. П., класний керівник 1-го класу, організувала змагання між родинами. Кожна команда намагалася вибороти перемогу. Але за підрахунками журі всі набрали рівну кількість балів.

У четвер вчитель–методист Наумчик О.Ф., яка завжди приділяє багато уваги логічному розвитку учнів, показала майстер-клас на конкурсі-грі «Найрозумніший учень – 2017». Учні 4-Б класу завзято змагалися, показували свої знання з різних галузей. В цей день вчителі школи відвідали показовий урок з образотворчого мистецтва «Виконання композиції «Щедрий урожай». Молодий завзятий вчитель Мальчикова С. С. творчо підійшла до уроку. І в результаті всі побачили чудові натюрморти, виконані учнями 2-Б класу.

Наступного дня Зінченко І. М. та Слабенко А. Г. запросили вчителів та батьків на родинне свято у 3-х класах «Український ярмарок». Цікаві сценки, українські пісні, запальні танці у виконанні дітей побачили гості. У конкурсах брали участь і батьки учнів. Свято пройшло по-сімейному весело і цікаво.

В останній день було підведено підсумки. На лінійці було нагороджено переможців та активних учасників заходів. Було проведено відкрите засідання МО з теми «Нова школа», на якому підвели підсумки тижня і за круглим столом обговорили зміни, які відбудуться з прийняттям нової реформи школи.