The gallery was not found!

Ще вся земля вкрита снігом, але теплий і лагідний подих весни нагадує нам, що наближається свято жіночності – 8 Березня. В теперішній час всі сприймають це свято як день вшанування жінок. У цей березневий день прекрасна половина людства чекає ніжності і подарунків.

Що може подарувати дитина своїй головній в їхньому житті жінці – своїй матусі? Чого чекають від них мами? Учні початкової школи разом з їх вчителями вирішили подарувати своїм мамам, бабусям, сестричкам грандіозний концерт.

Вихованці 1 класів приготували теплі, ніжні слова-привітання для всіх жінок, подарували зворушливий танок з трояндами, заспівали пісню мамам (класні керівники Назарова С. В. та Наумчик О. Ф.).

У виконанні учнів 2-4 класів всі побачили запальні танки, почули лагідні пісні, вірші, сценки ( класні керівники Петренко Н. Ю., Золотий О. А., Зінченко І. М., Слабенко А. Г. та Назарова С. В. ). Всіх присутніх зворушила пісня «Санта Лючія» у виконанні учениці 3 класу Шаталової Стефанії. Наприкінці концерту всіх очікував несподіваний сюрприз – вистава театру ляльок «Коротишки» у виконанні вчителів початкової кафедри Назарової С. В., Петренко Н. Ю. та Зінченко І. М. Гості концерту були вдячні творчим вчителям та артистичним дітям!