The gallery was not found!

10 лютого перетворилось для учнів 9 класу на справжнє свято. І це не дивно, адже справжній вчитель, справжній патріот та прихильник своєї справи буде віддаватися “на всі сто” своєму покликанню для того, щоб діти були щасливими і обізнаними. Такою є вчитель англійської мови та директор школи №39 Маренчук Ольга Миколаївна.

Простий переїзд від школи до обласного краєзнавчого музею перетворився на цікаву екскурсію по нашому місту, під час якої діти показали свої знання та отримали нову інформацію про місто Херсон та його пам’ятки.

Прибувши до музею, діти показали себе, як справжні учні школи №39: інтелігентні, виховані та стримані – чекали на початок екскурсії. Відвідавши експозицію «Людина та зброя», учні мали змогу не тільки пізнати історію розвитку зброї від кам’яної доби до ХХ століття, але і поповнити свій лексикон з англійської мови новими словами.

По закінченню екскурсії на дітей чекав сюрприз – усією групою вони направились у італійське кафе, де мали змогу безкоштовно скоштувати солодкий штрудель та ароматний англійський чай.

Ось таким цікавим та сповненим емоціями видався день для учнів 9 класу, які ще довго будуть його пригадувати та ділитися своїми враженнями.