The gallery was not found!

У вересні, коли природа чарує своєю красою, ми святкуємо День Знань. Свято першого дзвоника є незабутнім та чарівним, особливо для першокласників. На лінійку маленьких учнів привели мудрі та досвідчені педагоги Назарова Світлана Василівна, Наумчик Ольга Федорівна.

Урочистим було винесення Державного Прапора України, прапора міста Херсона, прапора школи-родини №39. Право підняти Державний Прапор України було надано кращим учням школи, відмінникам Кузьмічу Костянтину (10 клас) та Остапчук Орині (8А).

Під час свята було вшановано хвилиною мовчання синів та доньок України, які загинули за єдність та цілісність рідної країни.

Зі словами вітання виступили господиня школи-родини, директор Маренчук О. М., радник начальника управління освіти Херсонської міської ради Верещака Т. Ю., народний депутат України Сальдо В. В., завідувач науково-методичної лабораторії управління ЗНЗ ХАНО Кузьміч Т. О., протоієрей Миколай церкви Святих Зосима та Саватія.

Яскравою та водночас ліричною було хореографічна композиція «Україна», яка вразила красою українських вишиванок, рушників, віночків, справжнього короваю, синьо-жовтих прапорців у руках дітей.

Першокласників привітали друзі з дитсадка №68, казкові герої Маша і Ведмідь, одинадцятикласники, батьки. Порадували усіх віршами і першачки.

На лінійці було оголошено про рішення педколективу перерахувати кошти для потреб військових – учасників АТО, висловлено прохання до батьків і учнів долучитися до цієї акції.

Право дати перший дзвоник 2014 – 2015 н. р. було надано першокласниці Гайдук Анастасії та 11-класнику Шаталову Богдану.

На перший урок учнів супроводжувала пісня у виконанні

Н. Бужинської «Моя країна».

Ось так розпочалася чарівна пора навчання, творчості, дружби, радості у Херсонській школі-родині №39.