The gallery was not found!

“Милосердя як сутність життя…» – таку актуальну тему обговорювали випускники 11-го класу разом з батьками та директором школи, вчителем англійської мови Маренчук Ольгою Миколаївною.

Уроки англійської мови в класах, де викладає Ольга Миколаївна, завжди насичені цікавим пізнавальним матеріалом, який готує для дітей вчитель та знаходять у додаткових джерелах самі учні. А виховний потенціал таких уроків просто неперевершений.

Для нетрадиційного спілкування з батьками було обрано форму ток – шоу «Нехай говорять…» з Андрієм Малаховим, роль якого блискуче виконав Мороз Владислав. До уваги батьків, учнів та присутніх вчителів були представлені скомпоновані учнями презентації «Відкрите для людей серце принцеси Діани», «Мати Тереза. Життя – це милосердя». Учні стверджували: «Життя – це любов. Зігрій нею інших». «Життя – це мрія. Здійсни її». «Життя – це шанс. Не упусти його». Ці принципи засвоїли учні з уроків Ольги Миколаївни та пояснили їх розуміння батькам.

«Андрій Малахов» (Владислав Мороз) проводив експрес-опитування «принца Уільяма» та «принцеси Діани», ролі яких бездоганно виконували Грушко Олександр та Чуняк Анна.

Спілкувалися учні англійською мовою, перекладаючи батькам свої вислови. Ольга Миколаївна змогла допомогти учням здійснити правильний вибір між байдужістю й активною життєвою позицією, егоїзмом та чуйністю.

Це підтвердила й презентація депутатського проекту «Іду з добром назустріч людям», який втілює в життя Ольга Миколаївна, зігріваючи теплом та увагою стареньких, немічних, – усіх нужденних.

Розчулені до сліз батьки подякували вчителеві за урок громадянського становлення – урок на все життя, який отримали вони та їхні діти, за родинну, турботливу атмосферу, якою оточені в школі №39 її вихованці.