The gallery was not found!

Народ кожної країни має свою культуру, свої традиції, обряди та звичаї. Саме це відрізняє конкретний народ від всіх інших, саме це робить народ – нацією. Виховний процес в школі-родині №39 направлений, на те, щоб кожен випускник став справжнім громадянином нашої чудової країни. Громадянином, який би ніс у собі зерна патріотизму, традиційності. Громадянином з чуйним серцем та гарною душею – це велика робота, яку виконує кожний вчитель школи №39.

Так на великому підйомі та в надзвичайній атмосфері в одинадцятому класі пройшов бінарний урок-демонстрація «Різдво у США та Україні», який провели директор школи, вчитель англійської мови Маренчук Ольга Миколаївна та вчитель української літератури Матієнко Олена Олександрівна. Кожен з вчителів довів, що він є професіоналом своєї справи, поєднавши в одному уроці необхідність знання англійської мови в сучасному світі та важливість давніх традицій двох абсолютно різних народів.

Більшість уроків Ольги Миколаївни проходить не стандартно, в кожному присутня своя родзинка, яка відрізняє урок один від одного і робить його неповторним. Вже не вперше на урок Ольги Миколаївни завітали гості зі Сполучених штатів Америки. Гостею уроку стала волонтер Мері, яка поділилася звичаями та традиціями святкування Різдва у своїй країні. Спілкування між учнями та Мері проходили на англійській мові, що ще більше дозволило поринути у світ традицій та звичаїв американців, а Ольга Миколаївна стала провідником між двома культурами та народами.

Одинадцятикласники разом з батьками приготували страви двох країн, продемонстрували традиції та звичаї народів, співали колядки.

Урок залишив незабутній слід у дитячих душах, а подарунок із рук Ольги Миколаївни для Мері буде нагадувати про щедру і красиву душу в далекій Америці.