The gallery was not found!

Святкування новорічних вогників в школі № 39 пройшло весело, з піснями та різними конкурсами. В шостому класі відбувся солодкий стіл, на якому були присутні Дід Мороз та його таємний помічник. У цей день учні 6-го класу допомагали Діду Морозу вибрати з дівчат свого класу – Снігуроньку. Різноманітні конкурси, веселі ігри та солодощі – все дихало святом. Діти були приємно здивовані завданнями конкурсів та подарунків, які отримали.

Наче в казковій країні учні 7-А та 7-Б класів провели свій Новорічний ранок. Перевтіливши в казкових героїв, учні розіграли цілу виставу і з величезним захопленням грали свої ролі, неначе імениті актори. Жоден учень не залишився осторонь свята – всі одягли цікаві карнавальні костюми, приготували цікаві загадки та брали участь в різноманітних конкурсах. А після святкової програми класні керівники обох класів влаштували своїм вихованцям солодке свято. Тож, святкування пройшло на високому рівні!

По-особливому у дружній сімейній атмосфері пройшло свято зустрічі Нового року у 8 та 9-А класах. Під легку музику у віршовій формі звучали дружні вітання, щирі побажання. Веселі ігри, конкурси виявили справжніх ерудитів.

Обмінялися діти і новорічними подарунками та солодощами, що приготували власноручно.

27 грудня 2013 року відбулося святкове дійство, яке підготували учні 9-б класу разом з класним керівником Кудак А. І. для дітей групи продовженого дня.

У «Новорічній казці» двоє малят зустрілися з казковими героями – Зимою, Білосніжкою і гномами, Негодою, Завірюхою, Бабою Ягою, Новим Роком, Дідом Морозом, Снігуркою.

Учасники співали, танцювали, декламували і дуже очікували дива. І воно сталось.

Під звуки чарівної мелодії діти з рук Діда Мороза отримали солодкі подарунки.

Всі закружляли в новорічному хороводі.

Учні 10 класу провели новорічне свято «Новий ріг зустрінемо разом – танцем, гумором та піснею!». Діти розповідали вірші, співали пісні, проводили ігри, конкурси. Усі разом привітали директора школи Маренчук Ольгу Миколаївну з наступаючим Новим роком.