The gallery was not found!

2013–2014 навчальний рік для учнів і вчителів запам’ятається не тільки 45-річним ювілеєм школи, а й проведенням атестації закладу, що відбувається один раз на 10 років. Два тижні школа працювала під пильним оком комісії. У процесі атестаційної експертизи проаналізовано і оцінено роботу закладу.

Період атестації – це період відкритих уроків, стрімких думок, наснаги і терпіння. Ця пора подарувала учителям можливість показати свій професійний зріст, поділитися творчими знахідками. А учні школи дивували гостей глибокими знаннями, своєю вихованістю.

Скажемо, що плідна співпраця адміністрації школи, вчителів, учнів, підтримка і толерантність членів атестаційної комісії допомога здобути перемогу.

Усі вчителі були засмучені до проведення показових уроків, що проходили на високому рівні. А наш директор Ольга Миколаївна Маренчук активно стимулювала педагогів школи до підвищення рівня майстерності,а сама була взірцем вчителя, який знаходиться в постійному пошуку. Її уроки особливі. А ось від уроку, котрий провела Ольга Миколаївна під час атестації, відлуння розійшлося по всьому місту. На цей урок завітала справжня американка Мері. Одинадцятикласники змогли поспілкуватися з нею, продемонструвати свої знання з англійської. Але не тільки учні говорили красиво іноземною мовою, а й їхні батьки, вихованці Ольги Миколаївни минулих років.

Вітаю всіх мешканців школи №39 з перемогою, яку одержано під час атестації. Так тримати!