Шановна Ольга Миколаївно!

Педагогічний колектив, учні школи № 39 та батьківська громада вітають Вас, чудову людину й чарівну жінку, із Днем народження!

Бажають Вам міцного здоров’я й життєвих сил, радісних подій і звершень, бадьорості духу й краси! Нехай на Вашому життєвому шляху будуть тільки приємні зустрічі.

Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму.

Із честю вирішуючи це покликання, ви заслужили глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, а й тепло своєї душі. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться!

Хай Ваша невичерпна енергія заряджає ще не один потрібний людям проект, а високий професіоналізм і працездатність створять впевнену перспективу процвітання.

Вболіваємо за Ваше сьогодення і переконані в перемогах майбутнього. А ще бажаємо, щоб завжди поряд з Вами були ми – працьовита, віддана, випробувана в штормах славна команда.

Нехай Ваше життя буде світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додають життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі,а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Бажаєм щастя і достатку,
Ясного неба і тепла,
В житті Вам згоди й порядку,
Щоб доля світлою була.
В роботі – успіхів, везіння,
У справах – вічного горіння!
Від душі любові вам бажаєм
І хай Вам Господь Бог допомагає.

З повагою педагогічний колектив школи, учні та їхні батьки.