Начальник цивільного захисту школи Ольга Миколаївна Маренчук приділяє велику увагу вирішенню завдань, пов’язаних із запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій та захистом учасників освітнього процесу від їх наслідків. Видано усі необхідні накази щодо організації цивільного захисту в закладі, створені і функціонують усі відповідальні комісії та ланки ЦЗ. Організовує цю діяльність відповідальна особа з питань ЦЗ – заступник директора школи з навчально – виховної роботи Шептицька Н. В.

13.02.2020 для працівників «Школи-родини» було проведено заняття за програмою загальної підготовки з цивільного захисту. Тема заняття: «Порядок і правила надання першої допомоги при різних типах ушкоджень». Медична сестра школи Рубіна Олена Павлівна розповіла, як провести первинний огляд потерпілого та забезпечити прохідність дихальних шляхів. Вона провела практичне заняття із демонстрацією правил проведення штучного дихання та непрямого масажу серця.

Медсестра школи підготувала пізнавальну презентацію про першу допомогу при переломах, опіках та при отруєнні чадним газом.

Виступ Рубіної О. П. доповнювали заступники директора Бутенко З. В., Шептицька Н. В. та члени ланки  санітарного посту Пчелінцева І. П. і Сташенко Є. О. Працівники школи подякували виступаючим за слушні поради та практичні вправи.