У нашому шкільному музеї часто організовуються виставки про видатних людей, створено куточок пам’яті до 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тут ми познайомилися з персональною виставкою матеріалів про Миколу Олександровича Савченко. У нас відразу виникло бажання створити проект про цю легендарну людину. Ми знали, що це батько нашого директора Ольги Миколаївни. Тому ми відразу звернулися до неї з проханням розповісти про цю видатну про свого батька. Ми  також прочитали збірку віршів та спогадів Миколи  Олександровича “Політ думок та почуттів”. Ми використали у своєму проекті спогади сестри Миколи Олександровича – Тамари Олександрівни.

Уся ця пошукова робота, героїчні та трагічні події життя Миколи Олександровича, його вірші вразили нас до глибини душі. У своєму проекті ми намагаємося розповісти про найбільш вражаючі події  життя справжнього героя Другої світової війни.

А також передати свої враження та почуття гордості за героїчне минуле й героїчних людей нашої країни.

Проект зайняв перше почесне місце.

Наш шкільний музей – унікальний. Завдяки шановному директору нашої школи Маренчук Ользі Миколаївні та усій шкільній спільноті було створено куточок пам’яті до 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Тут ми познайомилися з дуже поважною людиною та ми мали велике бажання створити проект про Осадчука Петра Павловича. Ця людина не звичайна, він зразок справжнього чоловіка.

Уся пошукова робота про життя Петра Павловича, справила на нас незабутні враження. Ми пишаємося тим, що маємо нагоду бути знайомими з людиною, яка відважно боронила нашу Батьківщину.

Проект зайня третє місце.