В рамках тижня «Математики, фізики та інформатики» 15 листопада вчитель математики та інформатики Коваль С. М. провів в 11 класі урок інформатики з теми: «Формули. Абсолютні, відносні та мішані посилання на клітинки інших аркушів та інших книг» урок було проведено на високому методичному рівні.

16 листопада вчитель фізики Поліш К. В. провів інтелектуально-розважльну гру «Двобій інтелектів». Завзято змагалися команди учнів 8-9 класів, показали свої знання з фізики, інтелектуальні здібності та кмітливість. Гра пройшла весело, жваво, нікого не залишила байдужими: ні членів команд, ні вболівальників, ні вчителів.

В холі школи вчителі Вецало Т. М., Бєлічкова Л. А. організували виставку висловів видатних людей про математику.
17 листопада Бєлічкова Л. А. провела інтелектуально-розважальну гру-змагання «Маша і Ведмідь». З великим натхненням змагалися учні 5-Б класу, а вболівальники з 5-А, 6, 7-А, 7-Б класів з цікавістю спостерігали за подіями на сцені та на екрані. За підсумками змагання всі члени команд та ведучі отримали дипломи та солодкі подарунки.

18 листопада Вецало Т. М. серед учнів 6, 7, 9 класів провела конкурс «Найкращі вірші, гуморески, пісні про математику». Учні проявили високу активність і сумлінність, виступи показали, що учні люблять математику. Переможці отримали солодкі подарунки. Закінчився тиждень переглядом виставки «Використання діаграм у повсякденному житті». Яку організували вчителі Вецало Т. М. та Бєлічкова Л. А..