The gallery was not found!

Уроки директора школи № 39, вчителя англійської мови Маренчук Ольги Миколаївни вражають своїм нестандартним підходом до вивчення предмету. Вже стало доброю традицією запрошувати на уроки людей різних професій та цікавих долей. Людина, яка завітала до школи 14 березня по суті своїй є унікальною, багатогранною та творчою. Марущак Анатолій Петрович – головний редактор телебачення Херсонської обласної державної телерадіокомпанії «Скіфія», лауреат Міжнародних і Всеукраїнських телевізійних фестивалів, автор багатьох книг, Заслужений журналіст України.

Зустріч випускників школи з Анатолієм Петровичем пройшла на одному подиху від початку і до кінця. Розповідаючи про своє життя та професійне становлення, він здивував та зачарував усіх присутніх своє манерою спілкування – цитуючи багатьох поетів та письменників, пригадуючи повчальні життєві ситуації, які підкреслював неповторним одеським гумором, що піддавало особливого шарму його надзвичайні особистості. Під час зустрічі були зачитані вірші Анатолія Марущака, як самим автором, так і учнями школи, звучали пісні у виконанні учнів 11 класу Талаш Вікторії та Ремиги Владислава, здивувала шановного гостя юна поетеса, учениця 6 класу Остапчук Орина.

Анатолій Петрович залишив всіх слухачів під великим враженням від свого візиту, подарував шкільній бібліотеці свої збірки віршів та прози. Покидав школу Анатолій Марущак, як і належить справжньому репортеру, асу своєї справи, під спалахом фотокамер. Ця зустріч залишиться у пам’яті всіх, кому поталанило пізнати цю дивовижну людину, на довгі роки.