У «Школі-родині»  стало гарною традицією проводити у грудні- січні навчального року спільні засідання «Школи молодого вчителя» та методичної ради школи, прикрашати новорічну «методичну» ялинку творчими знахідками та досягненнями. У цьому навчальному році таке засідання відбулось у формі новорічної методичної естафети. Розпочалась вона з виступів молодих вчителів школи Афанасьєвої С. М.,  Гордовенко Г. О., Братської С. О., Остапчук О. А. Молоді педагоги школи поділилися своїми здобутками у І семестрі. Вони підготували цікаві презентації про творчі знахідки та найяскравіші заходи у своїх класах, продемонстрували виготовлені дидактичні матеріали. Учителі Афанасьєва С. М. (1Б клас) та Гордовенко Г. О. (1А клас) провели пізнавальні уроки мислення на природі в «зелених класах» шкільного парку імені Василя Сухомлинського, підготували з дітьми проєкти з предмету «Я досліджую світ». Учитель 3А класу Братська С. О. провела зі своїми учнями урок доброти, на якому діти обладнали для своїх друзів менших – птахів гарну шпаківню. Вчитель англійської мови Остапчук О. А. розповіла, як вона використовує на своїх уроках групову, парну роботу та розвивальні ігри.

Естафету продовжили вчителі – наставники. Досвідчений вчитель   математики Клецька Н. П. продемонструвала, як вона створює проблемні ситуації на своїх уроках, проводить лабораторні та практичні роботи, що допомагає інтеграції з предметом «Фізика». Вчитель початкової школи Макоїд Т. І. та вчитель хімії Сташенко Є. О. розповіли про інтегровані та індивідуальні домашні завдання. Кожен з виступаючих прикрашав «методичну» ялинку кульками зі своїми знахідками та здобутками. На засіданні відбувся цікавий діалог учасників з директором школи Ольгою Миколаївною, яка відмічала успіхи кожного та визначала завдання на майбутнє.

Учитель інформатики  Коваль С. М. презентував дуже актуальний та необхідний для педагогів матеріал «Використання гугл-платформ та сайтів під час дистанційного навчання».

Заступник голови методичної ради школи Шептицька Н. В. відмітила, що план методичної роботи на І семестр 2020-2021 навчального року виконано. Найбільш цікавими були заходи, які ініціювала керівник закладу Маренчук О. М.: це реалізація авторського методичного проєкту директора

«Впровадження спадщини Василя Сухомлинського в освітній простір «Школи-родини», фотоконкурс «Наша школа-найкраща» та конкурс дитячої творчості «Моя стежинка веде до школи». Ці заходи сприяли також успішному впровадженню експериментальної роботи школи «Розвиток громадянських компетентностей здобувачів освіти на засадах педагогіки партнерства».