8 грудня 2020 року відбулося  засідання комісії з підведення підсумків шкільного конкурсу “Моя стежинка веде до школи”. Огляд-конкурс дитячої творчості, який започаткувала керівник закладу Ольга Миколаївна, довів, що єдина, незабутня й до болю знайома доріжка до школи проходить не тільки через шкільне подвір’я, але й через серце кожного вихованця “Школи-родини”. У номінації на кращий відеоролик брали участь 8 класних колективів.

1 місце посіли: 1А (відео за посиланням), 1Б (відео за посиланням) , 7А (відео за посиланням) , 8Б (відео за посиланням).

Члени журі відзначили громадянсько-патріотичну спрямованісь, акторську майстерність учнів та належне технічне оформлення цих відео. Учні декламували власні вірші, знайшли проникливі патріотичні пісні для музичного супроводу.

2 місце – 6А клас; 3 місце – 3А, 6Б, 4 класи. У кожному відеоролику відчутний власний погляд на шкільне життя, звучать слова подяки вчителям, а особливо директору школи за щасливі хвилини перебування в затишній шкільній оселі. У номінації ” Літературні твори” було представлено 12 робіт. Кращими визнані творчі роботи здобувачів освіти 10 класу Колесник Тетяни та Оксани Черній.

2 місце посіли роботи учнів 1Б, 8А, 8Б класів, 3 місце – у 2 та 3Б класів. Для участі в номінації “Образотворче мистецтво” було представлено 10 робіт, але журі конкурсу не визначило жодного переможця і відмітило недостатній рівень поданих у цій номінації робіт. За підсумками усього конкурсу “гран-прі” отримали колективи 7А та 8Б класів. Вітаємо переможців, які приклали багато творчих зусиль, розкрили свої таланти і в представлених роботах висловили свої теплі почуття до шкільної родини!