Шлях кожної людини до досконалості починається зі спрямування своєї діяльності на користь суспільству.

Доброю традицією в “Школі-родині” №39 стали творчі зустрічі з видатними людьми нашого краю, які проходять за ініціативи та підтримки директора школи Маренчук Ольги Миколаївни.

Учні та батьки 6-А класу з нетерпінням чекали на свято з  директором навчально-виховного комплексу “Школа гуманітарної праці” Артемом ОлександровичемКияновським, яке відбулося 12 листопада в рідній школі та не залишило байдужим нікого.

Почесного гостя представила директор закладу Маренчук Ольга Миколаївна та вручила йому подарунок від школи — майстерно виконаний портрет Артема Олександровича.

Захід проходив в нестандартній віршовано-пісенній формі, із сердечним вітанням та врученням короваю. Творчим підходом до проведення свята виявився перегляд фільму про життєвий  шлях заслуженого працівника освіти України, відомого в місті громадського діяча, депутата міської ради та мецената Кияновського Артема Олександровича, який було створено спільними зусиллями класного керівника Шевченко Надії Ігорівни та учнів 6-А класу.

Затамувавши подих, присутні із великим задоволенням отримували ґрунтовні   відповіді на поставлені запитання Артему Олександровичу, що зробило зустріч ще цікавішою.

Незабутні враження, позитивні емоції та піднесений настрій назавжди залишаться в серцях присутніх на святі гостей.

The gallery was not found!